Érdeklődni:   06 (30) 195-2773


Üdv ... örülök, hogy itt vagy! 😉


Ez az oldal és a kurzusaink Nélküled semmit nem ér!
Te teszed azzá ezt az oldalt ami, és ezért rettentően hálás vagyok! Ha még csak most kezdessz el követni, akkor kattints a lenti gombra és ismerj meg engem. Több céget alapítottam már, és voltam marketing vezetője egy fél milliárdos webáruház portfóliónak.

Hiszek benne, hogy fogok tudni Neked hasznosat és újat nyújtani a webáruházakkal kapcsolatban és remélem, hogy elnyerem a bizalmadat.Ki az a Gál Péter és a Galocaffe és mi az a WkMastery akadémia?


Gál Péter

Gál Péter

E-commerce szakértő


Mit tanulhatsz ha kéred a WEBÁRUHÁZ MINIAKADÉMIÁT?

Mennyi pénzt lehet csinálni webáruházzal ma 2019-ben? Mennyire jó üzlet a webáruház? Mennyi pénzt lehet vele csinálni? Mit kell hozzá tenned? Milyen üzleti modellek léteznek. Bemutatok mindent, amit a webáruházról mind üzleti lehetőségről tudnod kell.
Mit érdemes árulni az interneteni és milyen költségekkel számolj? Mik azok a trendek és menő termékek, amiket manapság érdemes árulni egy webáruházban? Mi az a DROPSHIPPING? Érdemes-e ezt az üzleti modellt választani?
Hogyan és hol hirdesd a webáruházadat? Megmutatom a Facebook és az Ads (Google) hirdetések elkészítését, hogy hogyan állítom be a célzást, a költést és be fogok számolni arról is, hogyan pontosan milyen bevételeket értem el vele.
Töltsd ki ezt az űrlapot és már küldjük is
a Webáruház Miniakadémia első leckéjét!
Fontos! Nem küldünk SPAM-et. Mi is szeretjük ha tiszteletben tartják az e-mail fiókunkat, ugyan ezt várhatod el tőlünk is.
A feliratkozást követően kapni fogsz egy bemutatkozó levelet néhány hasznos anyaggal,
valamint elindul az akadémia oktatása. Pár naponta kapod tőlünk az újabb anyagokat.
Bármiben segítség kell, vagy kérdésed van, akkor írj nekünk itt oldalt a Chat felületen.